Uw professionele management ondersteuner

Secretary in Projects is gespecialiseerd in tijdelijke opdrachten op het gebied van Personal /Executive Assistant, (Directie)secretaresse, Office Management en notuleren voor MKB, multinationals en non-profitorganisaties.

Of het nu gaat om het tijdelijk vervangen van uw secretaresse, het voeren van een projectsecretariaat, het opzetten van een nieuw secretariaat of het notuleren van vergaderingen… ik zorg ervoor dat uw werk gewoon doorgaat zoals u gewend bent.

Werkwijze

Graag kom ik bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Om kennis te maken met u en uw bedrijf, en om te horen op welke manier ik u op secretarieel vlak kan ondersteunen.

U ontvangt een vrijblijvende offerte waarin de afspraken zijn vastgelegd over de uit te voeren werkzaamheden, de kosten en de looptijd van de opdracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Kosten

Secretary in Projects werkt op freelance basis. Dat betekent dat de afgesproken uren in rekening worden gebracht. Het uurtarief is afhankelijk van de soort werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Zekerheden

Secretary in Projects staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.